DNVGL.BE

Gecombineerde certificatie

Gecombineerde certificatie biedt u de mogelijkheid om uw managementsysteem in één keer tegen meerdere standaarden te laten certificeren. Daarmee bespaart u tijd, geld en energie.

Certification by DNV GL

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

Gecombineerde certificering

Gecombineerde certificering biedt u de mogelijkheid om uw managementsysteem in één keer tegen meerdere standaarden te laten certificeren. Daarmee bespaart u tijd, geld en energie. Tegelijkertijd vergroot gecombineerde certificatie de effectiviteit van uw managementsysteem. U doet uw voordeel met kosteneffectieve audits en toegevoegde waarde.

Steeds meer organisaties kiezen voor een geïntegreerd managementsysteem waarin kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu samen komen. Veel standaarden voor managementsystemen vertonen immers onderlinge compatibiliteit. Een geïntegreerd managementsysteem biedt u overzicht en efficiency doordat u overlap voorkomt en cruciale aandachtsgebieden extra aandacht kunt geven.

Optimale certificering met DNV GL

Ongeacht of u kiest voor de geïntegreerde benadering of voor parallelle managementsystemen, DNV GL biedt u de mogelijkheid om uw systemen te laten beoordelen en certificeren in een gecombineerde certificatieaudit. U bent daarbij verzekerd van een auditteam dat de waarde van uw geïntegreerde managementsysteem herkent. De ‘auditbelasting’ voor uw organisatie blijft tot een minimum beperkt, terwijl de cruciale aspecten van de bedrijfsvoering centraal staan.

ISO 9001 & ISO 14001

ISO 9001 en 14001 zijn internationale standaarden, uitgegeven door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO). ISO 9001 is gericht op de beheersing en kwaliteit van het gehele proces, van klantwens tot klanttevredenheid.ISO 14001 heeft als kernpunt het continu verbeteren van de milieuprestaties, rekening houdend met de geldende richtlijnen en regelgeving..

ISO 22000

Sinds de publicatie in 2005 geldt ISO 22000 als ‘de nieuwe voedselveiligheidsstandaard’. ISO 22000 combineert eerdere standaarden zoals HACCP, BRC en GMP en is daarmee de eerste internationaal erkende norm voor het effectief beheersen van voedselveiligheidsrisico’s. ISO 22000 volgt de structuur van ISO 9001.

OHSAS 18001

OHSAS staat voor Occupational Health and Safety Assessment Series en is een handleiding voor het opzetten van een arbomanagementsysteem. Met OHSAS 18001 maakt u uw inspanningen op het gebied van gezond en veilig werken aantoonbaar. OHSAS 18001 volgt de structuur van ISO 9001 en ISO 14001, waarmee de basis voor integratie met kwaliteits- en milieumanagementsystemen is gelegd. OHSAS 18001 wordt ook wel gezien als de laatste schakel in het geïntegreerde KAM-managementsysteem.

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer mij